Trött och besviken

Vissa dagar blir inte som man hoppats. I dag är en sådan dag. Jag hade hittat en bil jag var väldigt intresserad av, och jag var så nära på att få köpa den, men så hann någon annan före. Det kändes väldigt tråkigt så jag har inte varit på toppenhumör i dag. Men det går väl över, det kommer säkert någon ny bil hoppas jag.

Trött är jag också. Har sovit väldigt dåligt under natten då jag var förväntansfull inför bilköpet. Ni vet säkert hur det känns! Lite som när man var liten och inte kunde somna på kvällen innan födelsedagen eller julafton. Det är inte så ofta det händer numer när man är vuxen, men ibland så!

Men men, nu är det bara att ladda om. Ska trösta mig med att laga min favoriträtt och bläddra i en nyinköpt Vogue! Min nya favoriträtt är flygande jakob. Åt det mycket när jag var liten men tyckte det var sådär. Men för något halvår sen fick jag smak för rätten och har lagat den ett flertal gånger.

Har hittat en fin bild på en brudklänning. Jag skrev ju om brudklänningar för ett tag sen och då tipsade jag om att man kunde välja en färgad klänning så att man kunde använda den vid fler tillfällen. En annan idé jag kom att tänka på när jag såg bilden är att man kan ha en tvådelad klänning så att man kan använda överdel och kjol separat.

brudklänning

Visst är kjolen på klänningen fin? Vackra broderier och fluffiga volanger och tyll! Nu när jag tänker på saken så är det här andra gången på kort tid jag visar en bild på en klänning i sjöjungfrumodell! Det är rätt konstigt egentligen för det är inte mitt förstahandsval av klänningsmodell även om det är himla snyggt. Här nedan är en annan i samma modell men annat utförande!

klänning

Även denna klänning är fantastiskt vacker med fluffig tyllkjol. Men jag undrar hur praktiskt det är med så långt släp. Det blir nog rejält smutsigt och dessutom är det risk att folk kliver på det så själv skulle jag nog välja en klänning utan släp även om det är fint. Släpet är dock långt ifrån det längsta eller största jag sett. Kolla bilden nedan till exempel! Är nog rejält svårt att röra sig i den klänningen.

klänning med stort släp

Denna laxrosa klänningsdröm måste ju väga bly! Även om lagren i kjolen och släpet är flortunna så är det en hel del tyg som tillsammans måste väga en del. Fin är den hur som helst även om den måste kvala in på listan över de mest opraktiska klänningarna! Den går nog inte att dansa bröllopsvals med, då får man nog byta först 🙂

Nu har jag ju fokuserat rätt mycket på klänningskjolar, jag får göra ett om överdelar nästa gång! Då måste jag ju också titta närmre på skor också! Skor är nog en av de viktigaste sakerna på bröllopsdagen, annars kan nog drömdagen förvandlas till en mardröm med skoskav och värk!

Nu ska jag laga mat 🙂