Modetips för att se lyxig ut

Hej igen bloggen! Jag har haft en liten svacka nu och inte kommit på så mycket kul att göra, så jag kollade runt lite på Youtube. Det är riktigt häftigt hur många spännande förslag man kan få där, baserat på vilka filmer man kollar på annars. Nu hade jag såklart jättemånga bra modefilmer som tips eftersom det är det jag kollar mest på. Jag fastnade lite på klipp som hade några smarta tips på vad man kan göra med kläder och mode.

Klippen var i typen av ”top 10” eller liknande, så de räknade upp olika smarta och enkla tips. Mycket DIY, som man kan göra själv, vilket jag tycker om. Vanligtvis köper jag mina kläder i butiker, men sen har jag ju lite för många kläder som jag aldrig använder och det är lite tråkigt. Jag tänkte att jag kanske kunde få lite tips på hur man kan hitta på andra saker att göra med dem, ge dem lite liv igen. Några kul tips fick jag, bland annat att man kan ge ett linne ett nytt liv. Har du ett linne med smala band, så kan du dra över dem diagonalt över bröstkorgen. Ta på dig linnet som vanligt, dra höger band till vänster axel och samma sak på andra sidan. Färdigt! Det blir mycket snyggare med korsat och en större urringning, så det kommer jag absolut att göra!

Sen hittade jag en video om hur man får sin outfit att se lite snyggare och lyxigare ut. Egentligen var väl ämnet att få kläderna att verka dyra, men jag tycker inte det är så himla viktigt med dyra kläder. Sitter de bra och är de snygga, så är jag nöjd! Däremot var det en hel del bra modetips i den, såna enkla saker som gör jättemycket. Jag kan lista några av dem här:

  • Tänk på materialet och vilken kvalitet det är. Är det bra material som ligger bra mot kroppen, eller är det stumma material som ligger fel?
  • Skinnjackor gör mycket! Fejk eller riktigt skinn kvittar, men en enkel utan för många detaljer höjer snygghetsfaktorn rejält!
  • Var inte rädd för att kombinera svart med svart! En helt svart outfit är stilren och riktigt snygg. Sen kan man lägga till en stilfull detalj om man vill ha något annat.
  • Solglasögon gör vem som helst lyxig. Allra helst stora solglasögon, som tar över mycket.
  • Sjalar kan användas året runt, bara det är rätt typ. En tjock på vintern och en tunn på sommaren, enkelt och snyggt. Det kan passa bra både med enfärgade och med mönster.

Ja, det var en hel del fler bra tips i filmen som jag inte riktigt kommer ihåg just nu, men jag lägger in filmen här så ni också kan se den. Den är ganska lång – 10 minuter, men det är värt och kolla på den för man får många bra tips. Det behöver inte vara dyrt och jobbigt att se bra ut!